Op zaterdag 12 juni 2010 was begonnen met de verbouwing van de kerkzaal van de Beatrixkerk. Veel vrijwilligers hielpen op een prachtige zonnige dag de kerk leeghalen. De vloer en een groot deel van het interieur van de kerkzaal is vervangen en opnieuw ingericht. Rond 1 oktober 2010 moest het werk zijn afgerond.
 
Om de gehele wijkgemeente tijdens de verbouwing van het kerkgebouw regelmatig op de hoogte te houden, zijn er in de verbouwingsperiode verschillende bouwbrieven uitgegeven.De bouwbrieven zijn door de bouwcommisie opgesteld en door de taakgroep 'Communicatie' vormgegeven. Deze kunt u hier inzien en eventueel downloaden:

Bouwbrief 1

Bouwbrief 2

Bouwbrief 3 

Gerenoveerde Beatrixkerk weer in gebruik genomen

Tijdens de eredienst van 10 oktober is de kerk door wijk Centrum en wijk Zuid gezamenlijk in gebruik genomen. In de feestelijke dienst werden alle liturgische voorwerpen de kerk binnen gebracht en op hun plaats gezet. Het liturgisch centrum ziet er prachtig uit met een moderne verplaatsbare liturgisch tafel en preekstoel. Het kerkgebouw is voorzien van de nieuwste audio en video installatie.
 
Aan het einde van de dienst is het kerkgebouw door de voorzitter van de bouw- en renovatiecommissie, dhr. Jan Meijering , overgedragen aan de voorzitter van het College van Kerkrentmeesters en via hem aan de wijkkerkenraden en de beheerders van de kerk.
 
Klik op "Foto's" en vervolgens op de gewenste fotoserie. Dubbelklik de eerste foto. Druk daarna op het pijltje (>) onder de foto om een diashow te bekijken.


De Beatrixkerk houdt OpenHuis


Zaterdag, 30 oktober 2010, was het Open huis in de Beatrixkerk. Gemeenteleden, buurtbewoners en andere belangstellenden konden een kijkje nemen in de verbouwde kerk.
Rond 15:00 uur was er een kort officieel moment waarbij de verschillende voorzitters een ogenblik stil stonden rond alle activiteiten die hebben plaastgevonden in de maanden van de verbouwing.