Najaarsactie Voedselbank.

Door  de duurdere boodschappen, inflatie en nog steeds stijgende energieprijzen hebben zich beduidend meer cliënten aangemeld bij de Voedselbank  en is er ook nu extra behoefte aan bepaalde voedingsmiddelen. De Voedselbank heeft aangegeven dat van sommige voedingsmiddelen een overschot is en van andere juist een tekort. De producten die de Voedselbank op dit moment het beste kunnen gebruiken zijn deze:

-             Conserven in pot of blik

-             Rijst met nasi kruiden

-             Pastasaus

-             Plantaardige olie (zonnebloem en olijf)

-             Koffie en koffiepads

-             Wereldgerechten

-             Houdbare melk

-             Schoonmaakmiddelen

Bij voorkeur geen koek, snoep of chips. Een financiële donatie is natuurlijk altijd welkom (t.b.v. kosten onderhoud vrachtwagen, koeling, aanschaf materialen, etc.). op het  rekeningnummer  NL 54 ABNA 0432 366 806 t.n.v. Voedselbank Ede

Op woensdag 2 november start de actie gelijk met de dankdienst op die dag en loopt door tot eind november.

PLAATS EN TIJD VAN INLEVEREN… • tijdens de Open Kerk op donderdag van 10.00-11.30 uur •  op woensdag 2 november en zondag 6, 13 en 20 en 27 november - voor aanvang dienst.

Bent u niet in de gelegenheid zelf de goederen te brengen mail dan even naar diaconie@beatrixkerk.nl

Diaconie Beatrixkerk.