Ruimte voor gemeenteleden of geïnteresseerden om elkaar te ontmoeten. Plaats een berichtje, maak bijvoorbeeld een foto
hoe je thuis de kerkdienst bekijkt, stuur een klein filmpje of plaats een ervaring enz.

U kunt uw berichten mailen naar kerkplein@beatrixkerk.nl

Vult U naast het berichtje uw naam in?

 

2021 


24-01-2021 Hermien Enserink

Het programma zie je zondag was vandaag uit de lutherse kerk in Woerden. Ds. Maarten kwam zingend de kerk binnen. Mooi programma. Hermien.


24-01-2021 Alice Bakker

Wat een mooie muziek!! Bedankt muzikanten! En wat een mooie namen hebben de kinderen tegenwoordig, hoorden we in het gebed. Mooi om ze zo te noemen. Fijne zondag! Alice Bakker.


 22-01-2021 Ds. Theo Pieter de Jong

Dag mensen, heel benieuwd waar de drie 'Cake van de Week'-s deze week terecht zijn gekomen...! En hoe het spoor wat die drie cakeblikken door de gemeente zullen trekken er uit zal gaan zien. :-).
Hier een column die ik in de afgelopen week las. Het ontroerde me, inspireerde me en bemoedigde me. Ik geef het daarom graag aan jullie door. De column is geschreven door ds. Karin van den Broeke, voormalige preses van onze kerk. Leestijd is een paar minuutjes. Klik hier voor de column. Een goed weekend! ds. Theo Pieter.


 21-01-2021 Jack Reinders

Gedurende de 40dagen periode is besloten om in de viering gebruik te gaan maken van symbolische bloemschikkingen die opgesteld worden op het liturgisch centrum. Deze schikkingen verbeelden zowel het thema van de gehele 40dagentijd: (Ik ben er voor jou) de zeven werken van barmhartigheid als het thema of de tekst van de betreffende viering. Symbolisch bloemschikken is meer dan een mooi bloemstuk neerzetten. Door gebruik te maken van diverse bloemen, vormen, kleuren, diverse materialen en christelijke symboliek wil symbolisch bloemschikken de thematiek in de dienst verbeelden. De Protestantse kerk (PKN) heeft een jarenlange traditie op dit terrein opgebouwd. Op dit moment zijn er 2 gemeenteleden die enthousiast zijn om de schikkingen te maken voor elke eredienst. We zoeken nog meer gemeenteleden die graag een bloemschikking maken. We zijn op dit moment dringend op zoek naar 4 kleuren kleden waarop we de schikkingen kunnen plaatsen. We zoeken kleden (het liefst satijnstof maar iets anders mag ook) in de kleuren: dieppaars, helderrood, roze en wit. Hebt u een kleed dat uw wilt afstaan of uitlenen dan kunt u contact opnemen met Jack Reinders te bereiken via Jackreinders@icloud.com of 06-40006875. Wilt u meer informatie dan kunt u die vinden op de vacaturebank van de Beatrixkerk of contact opnemen met Jack Reinders.


21-01-2021 Teus Reinders

 Hallo, Hier een berichtje met een update van de: "Cake op Zondag". De cake die Theo Pieter bij Tineke Jager-Pot heeft gebracht werd goed ontvangen. Voor Tineke was het helaas niet mogelijk om het lege cakeblik te vullen en bij een ander gemeentelid te brengen. Nu was aan mij gevraagd om de gebroken "cake-keten" te herstellen. Het lege cakeblik heb ik gevuld weer afgeleverd aan het adres van Ben & Esther Nijenhuis. Ik zou zeggen: Bon Appetit! Teus Reinders (Nieuwe Stagiair).


18-01-2021 Cobie en Johan Huizinga

Gistermorgen werd in de dienst het lied de ware Kerk des Heren voorgelezen en gespeeld. Voor een tijd geleden heb ik voor een Gemeentelid een impressie van de Beatrixkerk gemaakt. Daar is de zelfde muziek voor gebruikt, alleen met een andere tekst. Als tekst is gebruikt de Kerk van alle tijden , maar de inhoud is nagenoeg gelijk. Wij willen dit graag met jullie delen, omdat er ook foto,s bij staan van de Kerk. Wij hopen dat het gemis van de Kerk hierdoor een klein beetje wordt weg genomen. Met een hartelijke groet, Cobie en Johan Huizinga.

 

Klik hier voor het filmpje


17-01-2021 Gert Kamphuis

Klik om te vergroten


17-01-2021 Frans en Tjapkolina Zevenbergen

Wat is het toch geweldig als je een predikant zo geconcentreerd bezig ziet met de preek . Maar ondertussen al wiegend met de kinderwagen. Je moet het maar kunnen. Theo Pieter onze dank. Geweldig.


16-01-2020 Cake op zondag

Dominee Theo Pieter de Jong en leervicaris Heidi Koster doen de aftrap. Zolang we nog te maken hebben met corona willen we elkaar een hart onder de riem steken. Hoe leuk is het dan om op zondag een heerlijk stukje cake bij de koffie te hebben. Wat is precies de bedoeling van ‘cake op zondag’? Wekelijks wordt er een cake voor een ander gebakken. Er zullen twee kerkcakevormen door de gemeente rouleren. Je ontvangt een cake en vervolgens maak je met de kerkcakevorm weer een nieuwe cake voor een ander gemeentelid of gezin voor de zondag erop en zo verder… Zorg er dan voor dat hij/zij de cake ontvangen heeft vóór zondag. Heb je zelf geen oven, dan is er vast wel iemand in uw omgeving die een cake wil bakken. Zo helpen we elkaar een beetje door de coronatijd heen. Smakelijk cake op zondag!

Klik om te vergroten


11-01-2021 Bep Bal

Beste gemeenteleden, graag wil ik reageren op de preek van gisteren. Indrukwekkend de vragen ken je Jezus en elkaar? Kennen en gekend worden een belangrijke vraag, precies 50 jaar geleden ben ik bewust tot geloof gekomen. Wij woonden toen voor een half jaar in Zweden en waren even los van onze achtergrond! Toen speelde deze vraag ook en had het verlangen om hem te volgen. Een boek van Billy Graham heeft toen de doorslag gegeven. En heeft veel betekend in ons leven. Dat kennen gaat allang met ons mee en het woord verlangen, we zijn niet perfect maar verlang je ernaar Hem te volgen? En dan de doopbelofte ps 100 heeft centraal gestaan toen onze jongste dochter gedoopt werd. Ook dat gaat ons leven mee, en dan worden we verrast met de bloemen uit de kerk! Bijzonder als je gekend mag worden. Ook in deze tijd blijft het belangrijk om elkaar te blijven kennen, samen rond de vraag ken je Jezus. Hartelijk dank voor de bloemen en meeleven! Bep Bal.

Klik om te vergroten


 

4-01-2021 Bart ter Maat

Er zijn zoveel mooie nummers, maar een ervan is "Break Every Chain". Met vriendelijke groeten, Bart ter Maat.

 

Klik hier voor het filmpje


3-01-2021 Cor Gootjes

Het lied dat ik noemde tijdens de zoom ontmoeting is ‘Amazing Grace’. Een ander lied dat ik met ons koor The New Creation graag heb gezongen is “De namen van mijn kinderen”. (De opname is van enkele jaren geleden en een aantal leden is reeds overleden). Mvg Cor Gootjes.

 

Klik hier voor het filmpje


3-01-2021 Ds. Theo Pieter de Jong

Dag beste Zoomen-op-Zondaggers,... helaas lukte het niet om mee te zoomen vanmorgen. Ik ben nu net weer uit de kerk thuis. Het lukte in de kerk niet om in te loggen... Helaas.... :-( Had er zo naar uit gezien om jullie weer te zien en even te spreken... Hopelijk de volgende keer weer, en ik hoop dat jullie het samen goed gehad hebben... Veel heil en zegen in het nieuwe jaar, en bedankt voor het zingen na de dienst vanmorgen, ik voel/weet me een gezegend predikant, in jullie midden...! Hierbij het filmpje, waar ik in de preek naar refereerde. Theo Pieter.

 

Klik hier voor het filmpje


3-01-2021 Aart de Zeeuw: Storing Kerkdienst gemist

Misschien heeft u het wel gemerkt, aan het begin van de uizending was er een storing bij Kerkdienst gemist. Het ligt dus niet an uw apparaat. Oorzaak was een onevenredig grote belasting op de website van Kerkdienst gemist. Om 10:16 is extra capaciteit bijgeschakeld, waarna de grote belasting op de servers is afgezakt. Bij kerkdienst gemist neemt men maatregelen om dit in de toekomst te voorkomen. <hr /