Net als vorig jaar willen we dit jaar weer een Gebeds10daagse tussen Hemelvaartsdag en Pinksteren houden. We zouden het graag in de kerk laten plaatsvinden, maar dat kan ook dit jaar niet. Daarom worden de gebeden weer digitaal uitgezonden, het ochtendgebed om 8.30 uur en het avondgebed om 19.30 uur.

Als je thuis meedoet zou je je kunnen voornemen om voor een aantal mensen uit jouw omgeving / familie of uit de gemeente te bidden.
Waarom doen we dit eigenlijk? We bidden omdat dat als gemeente één van onze belangrijkste roepingen is. Daarnaast bidden we juist in deze tien dagen na Hemelvaart. We lezen in de Bijbel hoe de leerlingen van Jezus eenparig, aanhoudend en vurig bidden. En dan, na 10 dagen komt de beloofde Trooster. Gods Geest daalt dan op hen allen. Ook wij, misschien juist wel in deze 'verweesde tijd', waarin we elkaar missen, en het samen in de kerk zijn, kunnen wel wat 'extra gebedstijd' gebruiken. Ook de ervaring van het tegelijkertijd in gebed zijn werkt voor veel mensen bemoedigend en troostend. Waarbij we vertrouwen op Gods beloften, dat Hij hoort en aanwezig is, waar twee of drie vergaderd zijn in Zijn Naam.

Wil je meedoen met de dagelijkse gebeden van Thy Kingdom Come, van Hemelvaartsdag tot Pinksteren iedere dag vanuit de Beatrixkerk uitgezonden? Dat kan!
Stuur een berichtje naar ouderlinggebed@beatrixkerk.nl (Betty de Jong), of bel naar 0318-634889 (Anny Gootjes), en het boekje met de dagelijkse gebeden en lezingen worden bij je thuis gebracht.
Je kunt ook het boekje ook downloaden op deze website.