De Givt app - Hoe werkt het?

A. U kijkt de kerkdienst op uw tablet of telefoon via de kerkdienst gemist app.
1. Op het scherm van Kerkdienst Gemist ziet u onderaan de knop Givt staan.

.

2.Tijdens het collecte moment (of later die zondag tot de donderdag van de nieuwe week) opent u de Givt-app door te klikken op de Givt knop op het scherm van Kerkdienst Gemist.
3. Kies het bedrag dat u wilt geven voor de 1e collecte.
4. Klik op ‘+ Collecte toevoegen’ en vul het bedrag in voor de 2e collecte.
U kunt zo ook de derde collecte toevoegen. Klik vervolgens op “Volgende”.
5. Wanneer U de Givt-app op hetzelfde toestel hebt geïnstalleerd, verschijnt de volgende tekst:
"We zien dat je geeft vanuit Kerkdienst Gemist. Wil je geven aan Wijkgemeente Beatrixkerk Ede?"
U geeft toestemming door op “Ja Graag” te drukken, en de transactie is voltooid.

B. U kijkt de kerkdienst op uw computer, PC, laptop via de link op de website www.beatrixkerk.nl (dus via de browser).
1. Tijdens het collecte moment (of later die zondag tot de donderdag van de nieuwe week) opent u de Givt-app op het scherm van Kerkdienst Gemist.
2. Er verschijnt een scherm met links QR-code.

3. Open de Givt-app op uw telefoon of tablet.
4. Kies het bedrag dat u wilt geven voor de 1e collecte.
5. Klik op ‘+ Collecte toevoegen’ en vul het bedrag in voor de 2e collecte.
U kunt zo ook de derde collecte toevoegen. Klik vervolgens op “Volgende”.
6. Kies vervolgens voor de tweede optie in het scherm: “QR-code (geef door middel van een QR-code)”
7. Scan de afgebeelde QR-code met uw camera (Let op! Het kan zijn dat de app toestemming vraagt voor toegang tot je camera. Druk op OK om verder te gaan).
8. En de transactie is voltooid.

C. U zit in de kerk en geeft via de app Givt
1. Tijdens het collecte moment in de kerk (of later die zondag tot de donderdag van de nieuwe week) opent U de Givt-app op smartphone of tablet.
2. Kies het bedrag dat u wilt geven voor de 1e collecte.
3. Klik op ‘+ Collecte toevoegen’ en vul het bedrag in voor de 2e collecte.
U kunt zo ook de derde collecte toevoegen. Klik vervolgens op “Volgende”.
4. Kies vervolgens voor de vierde optie, “Geef op locatie”. (d.m.v. gps zoekt app naar “Wijkgemeente Beatrixkerk Ede”)
5. Kies voor de derde optie, “Kies een doel uit je lijst”.
6. Druk op het symbool Kerk en zoek naar “Wijkgemeente Beatrixkerk Ede
7. Selecteer "Wijkgemeente Beatrixkerk Ede" en toets onder in het scherm op “Geven” en de transactie is voltooid. Als je eenmaal via deze methode hebt gegeven staat de volgende keer de Beatrixkerk bovenaan in de lijst.

Heeft u nog vragen dan kunt u deze mailen naar diaconie@beatrixkerk.nl.