Dagelijks Woord

‘Gods werk voor ons, ons werk voor Hem’. Misschien kun je zo in het kort omschrijven wat liturgie is. Elke zondag lezen, horen en zingen we daarvan, van die grote daden van God, van het grote werk dat Hij heeft gedaan voor ons mensen. En elke zondag beantwoorden wij dat met ons werk voor Hem. We zingen zijn lof, we vieren avondmaal en doop, we geven onze gaven, enzovoort.
Dit grote werk moet niet beperkt blijven tot de zondag alleen. We varen er wel bij als dit de rustgevende en inspirerende onderstroom van ons leven is door de week heen. In het dagelijks ochtendgebed en de ‘stille omgang’ met de Schrift wat tenslotte weer uitmondt in de gezamenlijke lofzang op zondag.
Hierover wil ds. Hans Uytenbogaardt ons vertellen op dinsdag 26 maart om 20.00 uur in de Lutherse kerk aan de Beukenlaan in Ede. Je kunt je nog opgeven via Bespreek het Samen (zie link hiernaast onder "downloads") of via jan@pasopjeplaats.nl.

groet Jan&José Veenendaal

Alle diensten worden