Welkom

Welkom op de website van de wijkgemeente Beatrixkerk. Deze wijkgemeente is onderdeel van de Protestantse gemeente Ede, deze is aangesloten bij de  Protestantse Kerk in Nederland (PKN).

Het nieuwe seizoen van Bespreek het Samen 2018 - 2019 is online!
Een prachtig aanbod van 94 diverse evenementen, aangeboden door samenwerkende kerken in Ede.  U kunt zich samen met anderen verdiepen in vragen rond bijbel en geloof, kunst, cultuur en samenleving.
Alstublieft via de site aanmelden vóór 10 september 2018.
Graag tot ziens!
Het Bespreek het Samen team.

In oktober hebben zes ouderlingen hun ambtsperiode erop zitten, waaronder drie pastoraal ouderlingen. Ook drie diakenen hebben hun ambtsperiode van vier jaar erop zitten. Het is wel de bedoeling dat die opengevallen plaatsen weer opgevuld worden! Het liefst door veel jongeren en dames! Geef u op bij de scriba (scriba@beatrixkerk.nl)! Ook kunt u bij hem namen doorgeven van gemeenteleden die u geschikt vindt.

Veel gemeenteleden hebben inmiddels de nieuwe Wijkkompas via de e-mail ontvangen. Heeft U geen Wijkkompas ontvangen via de e-mail dan kunt U deze alsnog downloaden. Tevens is er een exemplaar in de kerk aanwezig.

De kerkdiensten in de Beatrixkerk zijn iedere zondag live te volgen. Op de home pagina staat een link. Tevens kunt U de orde van dienst downloaden. De diensten kunnen ook later bekeken worden.

Download de Android of iOS app in de Play/App Store!

Kerkdienst Gemist app

De Kerkdienst Gemist app voor uw mobiele telefoon of tablet is beschikbaar. Thuis op de bank een kerkdienst bekijken of in de auto op je mobiele telefoon de preek van afgelopen zondag terugluisteren. Het is mogelijk met de mobiele app voor Android en iOS. Zoek in de Play/App Store naar "Kerkdienst Gemist" en installeer de Kerkdienst Gemist app.

Kijk in uw spam box. Van alle e-mailberichten die dagelijks worden verstuurd, bestaat zo’n 70% uit spam.....

Alle diensten worden
uitgezonden en kunnen
rechtstreeks of achteraf
worden bekeken

zondag 22 juli 2018
10:00 ds. G. van Belzen, Leusden

zondag 29 juli 2018
10:00 ds. P. 't Hoen

zondag 29 juli 2018
19:00 zomerzangdienst

zondag 5 augustus 2018
10:00 ds. J. ter Avest, Arnhem

zondag 12 augustus 2018
10:00 ds. T.P. de Jong

zondag 19 augustus 2018
10:00 mw. drs. T. Werner uit Ede

Wijkbrief per e-mail

De Wijkbrief wordt ook wekelijks via e-mail verspreid. Meld u aan als u deze wilt ontvangen.