Dagelijks Woord

Welkom

Welkom op de website van de wijkgemeente Beatrixkerk. Deze wijkgemeente is onderdeel van de Protestantse gemeente Ede, deze is aangesloten bij de  Protestantse Kerk in Nederland (PKN).

* Bidden voor de zieken in onze gemeente en andere mensen die het moeilijk hebben.

Iedere 1e en 3e maandag van de maand is er een Moment van gebed in de Beatrixkerk.

Actueel nieuws

Graag brengen wij de tweede editie van 'Ontmoeten op de Veluwe' van 2019 onder uw aandacht. U kunt de editie hier downloaden.

Maakt u al gebruik van collectebonnen?

Collectes vormen een belangrijke bron van inkomsten voor de kerk.
Steeds meer mensen maken gebruik van collectebonnen. Deze zijn beschikbaar in waarden van € 0,50 (rose), € 0,75 (wit) en van € 1,25 (oranje).
De uitgaven voor collectebonnen zijn aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. Daarom kan het gebruik van collectebonnen - afhankelijk van het inkomen en het geefgedrag - financieel voordeel opleveren voor gemeenteleden.
Voor de kerk zou het mooi zijn als gemeenteleden iets meer besteden aan de collectebonnen en het fiscale voordeel dan ten goede laten komen aan de kerk.

U kunt de nieuwe wijkkompas hier downloaden. Tevens is er een exemplaar in de kerk aanwezig.

On line lezen:

Vanaf 25 mei 2018 moeten alle kerkelijke gemeenten voldoen aan de nieuwe privacywetgeving, die is opgenomen in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). In Nederland is de Autoriteit Persoonsgegevens belast met de handhaving van de wet.

De kerkdiensten in de Beatrixkerk zijn iedere zondag live te volgen. Op de home pagina staat een link. Tevens kunt U de orde van dienst downloaden. De diensten kunnen ook later bekeken worden.

Download de Android of iOS app in de Play/App Store!

Kerkdienst Gemist app

De Kerkdienst Gemist app voor uw mobiele telefoon of tablet is beschikbaar. Thuis op de bank een kerkdienst bekijken of in de auto op je mobiele telefoon de preek van afgelopen zondag terugluisteren. Het is mogelijk met de mobiele app voor Android en iOS. Zoek in de Play/App Store naar "Kerkdienst Gemist" en installeer de Kerkdienst Gemist app.

Wilt U de kerkdienst op uw TV bekijken? Ook dat is mogelijk. Voor informatie hierover klik hier.

Alle diensten worden

18.00 u.: eten catechesegroep
19.00 u.: catechese

ZATERDAG 1 JUNI